Massage och massage på arbetsplatsen

Önskar ni massage ?

Vi erbjuder massage på er arbetsplats,  via hembesök samt på vår klinik på Folkebernadottesväg 445 i Ramlösa Brunnspark i Helsingborg centrum – både för enstaka tillfällen eller flera. Även för gravida. Boka massagetid här

Massage är en effektivt friskvårdande och rehabiliterande metod. Massage är avdragsgillt och förmånsbefriat i arbetslivet. Arbetsgivare får erbjuda massage som friskvård utan att detta behöver tas upp som en förmån av den anställde.


Med en variation av olika massagestilar kan vi hitta den massage som passar för din kropp. 
Är du spänd, öm och trött i musklerna och behöver en kraftfull sportmassage eller behöver du komma ner i varv och få en djupgående avslappning ?
Åsa erbjuder svensk klassisk massage, avslappningsmassage, sportmassage, MindMassage och Hawaiiansk lomi lomi-massage. 
Ange gärna vilken sorts massage du är intresserad av vid din bokning. Svårt att veta vilken som passar dig ? Inga problem, skicka iväg ett mail eller ring så pratar vi om det! Vi anpassar massagen efter just dina behov.

Priser i

Vardagar
25 min 380 kr
45 min 480 kr
55 min 580kr
Sportmassage 45 min 580 kr. 

Helger
45 Min 580 Kr
55 Min 780 Kr 

Önskar du hembesök, hör av dig via mail för mer information och bokning. 

Massage på arbetsplatsen
Vår välutbildade och erfarna massör kommer till er en gång eller regelbundet och masserar dem i personalen som önskar. Vårt mål är att göra det så smidigt och enkelt som möjligt för er. Givetvis har vi med bänk och annan nödvändig utrustning. Det ni står för är ett lämpligt rum där vi kan massera.

Tid: 25 min per massage
Minst antal: 4 st, samma dag
Datum och tider: enligt överenskommelse
Plats: hela Skåne

 

clinicus kiropraktor klinik logo