PT och Gruppträning

Genom Personlig Träning (PT) och Gruppträning får du hjälp med att komma igång med träning, få ny inspiration till din träning och utmaningar för din träningsnivå. Med träningsglädje och träningsmotivation ska vi tillsammans nå dina träningsmål.

PT
Du kan träna med mig oavsett om du är helt nybörjare, motionär eller om du är elitidrottare med specifika mål. Det kan gälla allt från att komma igång med träningen, få ny motivation, få en bättre allmän hälsa, få inspiration, få ett skräddarsytt träningsprogram, gå ner i vikt, bygga muskelmassa, bli starkare, uthålligare etc.

För Personlig Träning gör vi ett upplägg som passar dig och dina träningsmål, om du så önskar ett helhetsupplägg eller ett inspirationspass. Exempelvis kan du köpa ett träningsprogram/schema med eller utan PT-lektioner eller ett eller flera inspirationspass med PT.

Boka konsultation
Boka en gratis konsultation (ca 20 min) så berättar jag mer hur vi tillsammans gör en plan för att nå dina träningsmål. Kontakta mig via mail för bokning av gratis konsultation: madeleine@clinicus.nu eller via mobilnr. 0705 – 393030

PT Duo
Att träna tillsammans med din partner, syskon, kompis eller kollega är ett roligt och inspirerande sätt att komma igång eller hålla igång med träningen.

Gruppträning
Mer info. kommer.

Madeleine Karlsson Melin – Personlig tränare, Gruppträningsinstruktör och Löpcoach 

Madeleine har tränat och tävlat i konståkning på elitnivå och började sin ”tränarkarriär” med att träna de yngre åkarna i IFK Helsingborg. Madeleine har arbetat med träning i över 20 år och hållit i gruppträningar så som Spinning, Bodypump, Step, Aerobics, Core, Pilates, Cirkelfys, HIIT, Seniorpass m.m.

Utbildningar
Utbildad Lic. Personlig Tränare via The Academy 2019. 
Utbildad Löpcoach via Runacademy 2020.
Gruppträningsutbildningar bl.a. via Les Mills Nautilus & Schwinn. 
Kostvetenskap via Umeå universitet samt utbildad It-Ekonom (Lunds universitet och Halmstad Högskola).

Kontakt
Du kan nå Madeleine via mail madeleine@clinicus.nu eller via mobilnr. 0705 – 393030