Föreläsningar

Klinikens kiropraktor Elin Vesterskov erbjuder föreläsningar till patienter / företag om bl.a. ”Hur kan man hantera / förebygga ländryggsmärtor”. Ländryggsmärta drabbar upp till 80 procent av alla människor någon gång under livet.

 Exempel på föreläsningar i samarbete med Vesterskovs (www.vesterskov.se)

  • Aldrig mer trött
  • Kiropraktorns bästa tips i vardagen & på arbetsplatsen för att undvika sjukskrivning på grund av bla. smärta

    När vi är ute och föreläser hör och ser vi ett stort ökat behov av just dessa två ämnena. Många lider av trötthet och många sjukskrivs pga smärta i bl.a nacke och rygg, som vi menar kan undvikas och förebyggas med rätt kunskap!

Vidare är Vesterskovs expert på ämnena återhämtning, stress och sömn och deras påverkan på hjärnan och hälsan.

Målet med de föreläsningarna är att bli mer medveten om vad som stressar oss individuellt, hur man förebygger negativ stress och vad daglig återhämtning är och vad som bidrar till en bättre hållbar hälsa. Teori varvas med praktiska uppgifter för att var och en ska kunna analysera sin situation. Samtliga föreläsningar bygger på aktuell forskning och egna erfarenheter.

Vi föreläser online eller på plats, på både stora och små företag, i kommuner, idrottsklubbar, i TV och på olika event och mässor. Vi föreläser världen över och erbjuder därför våra workshops och föreläsningar även på engelska.

Föreläsningarna skräddarsys efter just era behov och önskemål både vad gäller tid och innehåll och det går bra att kombinera de olika föreläsningsämnena. Varmt välkomna att höra av er för en föreläsning som uppfyller er verksamhets behov via mail: info@vesterskov.se

För mer information vänligen besök vår hemsida www.vesterskov.se