Om Clinicus

På Clinicus arbetar:

Elin Vesterskov – Legitimerad Kiropraktor

Elin Vesterskov är utbildad i kiropraktik vid Maquarity University i Sydney 2003-2005 Australien och 2005-2010 på Syddansk Universitet i Danmark. Elin är legitimerad kiropraktor.

Sport har alltid varit en stor passion för Elin och under studietiden startade hon sitt första företag och arbetade som massör och personlig tränare. Idag är Elin sportkiropraktor och anlitas bl.a. av Helsingborg Triathlon, Swedish Open Badminton, ”WTA” i tennis,  Svenska Fedcup laget, XL-galan i friidrott, Stefan Jamroz (världsmästare i styrkelyft), John McEnroe, den världskända synthpopgruppen Depeche Mode och Guns and Roses m.fl.

Elin behandlar barn, vuxna, vardagsmotionärer och världsstjärnor. Behandlingsmetod är att hon ser hela atleten/patienten och inte enbart den aktuella skadan. Det är fokus på helheten: Vad har orsakat skadan? Hur undviker vi att skadan kommer tillbaka? Kan brist på sömn och/eller dåligt kost vara en bidragande orsak till sämre prestation?

Clinicus har dagligen akuttider även på helger och kvällar. Ring journumret, utanför ordinarie öppettider, för att boka en tid eller ställa en fråga: 0739-532916.

Ni kan även maila Elin på info@clinicus.nu

UPPDRAG SOM SPORTKIROPRAKTOR

2020 Rögle Hockey
2019 Para-EM Bordtennis (Helsingborg), Svaneholm Open, RSL Swedish Open (Lund), Rögle Hockey

2018 Swedish Padel Open (Båstad), Guns N’ Roses (Göteborg), Rögle Hockey, Triathlon (Helsingborg)
2016 Fed Cup (Eilat)

2015 Swedish Open (Båstad), XL-galan (Stockholm), DN-galan (Stockholm), Wallmans (Köpenhamn)
2010 Depeche Mode (Malmö)

VERKSAMHETER

2018 – Clinicus Kiropraktorklinik, Helsingborg, grundare och ägare.
2010 – 2018 Lomma Kiropraktorklinik, grundare och ägare.
2010 –  Råå Kiropraktor Klinik och Hälsa AB, grundare och ägare.

Åsa Agersten – Diplomerad Massör

Åsa har alltid varit intresserad av kroppen och hur den är uppbyggd och fungerar. På senare år har även intresset för hälsa och välmående vuxit och hon tog då en en kandidatexamen i folkhälsovetenskap med inriktning hälsocoaching.
Efter den utbildning som vara i tre år, hade hon fått med sig kurser i anatomi och fysiologi och kunde då lägga till den praktiska delen till massör i svensk klassisk massage. Via Friskvårdsgruppen läste hon en utbildning till diplomerad massör.
Sedan hon började jobba med massage 2015 har hon upptäckt många olika sorters massage och valt att utbilda sig i ytterligare i två av dessa. Hawaiiansk lomma-lomi massage och MindMassage.

Åsa är för övrigt en livsglad 5- barnsmamma som brinner för att hjälpa människor till ett mer stressfritt liv. Förutom familjen och barnen som såklart tar upp stor del av hennes tid, älskar hon att resa och se världen. Åsa har också stor kärlek till musik, speciellt rock och hårdrock.

 
Vi behandlar både barn och vuxna.