Kiropraktor

Behandling av Kiropraktor
Hos våra kiropraktorer Elin och Martin och kan du få hjälp med smärta, stelhet och nedsättningar i funktionen i leder och muskler.

Kiropraktorn undersöker leder och muskler med händerna för att diagnostisera spänningar, inskränkta leder, ändrade rörelsemönster och eventuella skador. Kiropraktorn behandlar både vuxna och barn och målet är att optimera patientens funktion i nervsystemet och muskler och leder.

Elin Vesterskov – Legitimerad Kiropraktor

Elin Vesterskov är utbildad i kiropraktik vid Maquarity University i Sydney 2003-2005 Australien och 2005-2010 på Syddansk Universitet i Danmark. Elin är legitimerad kiropraktor.

Sport har alltid varit en stor passion för Elin och under studietiden startade hon sitt första företag och arbetade som massör och personlig tränare. Idag är Elin sportkiropraktor och anlitas bl.a. av Helsingborg Triathlon, Swedish Open Badminton, ”WTA” i tennis,  Svenska Fedcup laget, XL-galan i friidrott, Stefan Jamroz (världsmästare i styrkelyft), John McEnroe, den världskända synthpopgruppen Depeche Mode och Guns and Roses m.fl.

Elin behandlar barn, vuxna, vardagsmotionärer och världsstjärnor. Behandlingsmetod är att hon ser hela atleten/patienten och inte enbart den aktuella skadan. Det är fokus på helheten: Vad har orsakat skadan? Hur undviker vi att skadan kommer tillbaka? Kan brist på sömn och/eller dåligt kost vara en bidragande orsak till sämre prestation?

Har du sjukvårdsförsäkring kan du använda den hos Elin. Kontakta ditt försäkringsbolag och önska komma till oss på Clinicus Ryggcenter i Helsingborg, så hjälper de dig med en tid. 

Uppdrag som Sportkiropraktor
2020-2021 Rögle Hockey
2019 Para-EM Bordtennis (Helsingborg), Svaneholm Open, RSL Swedish Open (Lund), Rögle Hockey
2018 Swedish Padel Open (Båstad), Guns N’ Roses (Göteborg), Rögle Hockey, Triathlon (Helsingborg)
2016 Fed Cup (Eilat)
2015 Swedish Open (Båstad), XL-galan (Stockholm), DN-galan (Stockholm), Wallmans (Köpenhamn)
2010 Depeche Mode (Malmö)

Verksamheter
2018 – Clinicus Kiropraktorklinik, Helsingborg, grundare och ägare.
2010 – 2018 Lomma Kiropraktorklinik, grundare och ägare.
2010 –  Råå Kiropraktor Klinik och Hälsa AB, grundare och ägare.

Kontakt
Elin nås på mail info@clinicus.nu.

Martin Lundberg – Legitimerad Kiropraktor

Martin Lundberg är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och har arbetat som legitimerad kiropraktor sedan 2012 med fokus på ortopedisk diagnostik och behandlingar av smärtor och skador i axlar, nacke, rygg, höfter och knä. Martin är även Diplomerad Massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut samt har även arbetat som Personlig Tränare med individuellt anpassad träning.

Kiropraktik för Martin är att använda ortopediska, kiropraktiska undersökningsmetoder och diagnostik i kombination med vanlig medicinsk kunskap. En av hans styrkor i behandlingarna han ger är att kombinera kiropraktik och mjukdelsbehandlingar för att återskapa en normal funktion och rörelsefrihet.

Har du sjukvårdsförsäkring kan du använda den hos Martin. Kontakta ditt försäkringsbolag och önska komma till oss på Clinicus Ryggcenter i Helsingborg, så hjälper de dig med en tid. 

Kontakt
Martin nås på på mail via: martin@clinicus.nu