Utbildningar

Clinicus Ryggcenter erbjuder utbildningar inom träning och/eller rehabilitering till patienter / företag / grupper / föreningar i samarbete med Vesterskovs (www.vesterskov.se). Utbildningarna kan skräddarsys efter önskemål samt erbjuds online / på plats.

Tabata från grunden
Klinikens kiropraktor Elin har givit ut träningsinspiration i boken ”Tabata från grunden” och inspirerar vidare i utbildningar, träningsevent och träningsresor. Boken finns att köpa på kliniken för 99 kr. Alternativt via leverans 179 kr exkl. frakt. Vill du köpa en eller flera böcker för leverans, kontakta oss via mail: info@clinicus.nu

Utbildningar online / på plats

Tabata instruktörsutbildning
Utbildning för tabatainstruktörer som önskar mer inspiration och kunskap samt för de som vill börja leda tabatapass. Utbildningen erbjuds dels som en intensivutbildning och dels uppdelad i 3 delar.

Träningsinspiration: mage
En stark mage är mycket viktigt att ha. En viktig anledning är att förebygga och undvika ryggproblem. Magens muskulatur jobbar tillsammans med en del av ryggens muskulatur för att hålla kroppen stabil i vardagen och även när du tränar. Många saknar kunskap och vet inte vilka övningar de ska utföra för att träna de övre, nedre och de sneda magmusklerna.

Förebygg ländryggssmärtor samt minska besvär.
Har du ont i ryggen eller vill du förebygga så att du ej får ont (igen)? Då är detta utbildningen för dig!

Lär dig att stretcha och värma upp på rätt sätt!
Genomgång av vikten av att värma upp och stretcha och att göra det på rätt sätt. Konkreta tips om bl.a. vilka övningar som sträcker vilka muskler vid stretching. Samt ett avslutande stretchingpass tillsammans. Rörelser som alla mår bra av, oavsett om man tränar eller ej.

Träna med gummiband
Att träna med gummiband är en skonsam träning för kroppen som passar alla oavsett om träningen är rehabiliteringsträning eller i ett träningspass syfte.  Teori varvas med gemensam träning, träning som alla kan vara med på.

Padel / Golfspelare
Hur du kan bli en bättre spelare genom att undvika skador och utföra rätt träning, stärka rätt muskler och stretcha relevanta muskelgrupper.

Boka utbildning
Önskar ni boka utbildning till ert företag/förening, vänligen kontakta oss för mer information och offert via mail: info@clinicus.nu