Naprapat

Behandling Naprapat
Hos naprapaten kan du få hjälp med smärta, stelhet och nedsättningar i funktionen i leder och muskler. Naprapaten behandlar och förebygger smärttillstånd och funktionsrubbningar med olika manuella behandlingstekniker.

Daan Kodra – Leg. Naprapat

Daan Kodra är legitimerad naprapat och är utbildad till Naprapat vid Naprapathögskolan i Stockholm 2016-2020.

Daan är tidigare idrottare med stort intresse för all typ av träning och hälsa. Initialt är Daans mål att symtomlindra dina besvär samt påskynda behandlingstiden med manuell behandling och träning. Daan jobbar med nya och gamla utvalda behandlingstekniker som ger bäst resultat.

Intressen som ligger varmt om hjärtat för Daan är: vandra, friluftsliv, vänner, träning (fotboll, padel), wordfeud och holotropic breathwork.

Uppdrag som Naprapat
Padelcenter, Ödåkra
AIK Fotboll DAM & HERR, Stockholm
Forskningsassistent Karolinska Institutet, Stockholm
Ängelholms Naprapatklinik
Pilatesstudio, Helsingborg
Södersjukhuset & Danderyds sjukhus, Stockholm

Kontakt
Ni når Daan på mobilnr.: 070-7832929 samt via mail daan@clinicus.nu.

Caroline Engstrand – Leg. Naprapat

Caroline är legitimerad naprapat och är utbildad till Naprapat vid Naprapathögskolan i Stockholm 2013-2016.

Caroline brinner för helheten och vill gärna få in både rörelse och återhämtning för kropp och själ tillsammans med behandlingstekniker och olika vidareutbildningar. Mötet med människor och att utmanas att hjälpa varje patient på bästa sätt ligger Caroline varmt om hjärtat.

Utöver naprapati är träning, familj och vänner Carolines passion. Caroline har varit gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness sen 2011 och coachar idag även andra instruktörer för deras utveckling. Som ung spelade Caroline fotboll på hög nivå. Caroline är uppvuxen på landet och tycker mycket om djur, natur och skog.

Uppdrag som Naprapat
Ryggakuten Helsingborg
Klinik i egen regi

Kontakt
Ni når Caroline på mobilnr.: 073-8329666 samt via mail caroline@clinicus.nu.