Naprapat

Behandling Naprapat
Hos naprapaten kan du få hjälp med smärta, stelhet och nedsättningar i funktionen i leder och muskler. Naprapaten behandlar och förebygger smärttillstånd och funktionsrubbningar med olika manuella behandlingstekniker.

Caroline Engstrand – Leg. Naprapat

Caroline är legitimerad naprapat och är utbildad till Naprapat vid Naprapathögskolan i Stockholm 2013-2016.

Caroline brinner för helheten och vill gärna få in både rörelse och återhämtning för kropp och själ tillsammans med behandlingstekniker och olika vidareutbildningar. Mötet med människor och att utmanas att hjälpa varje patient på bästa sätt ligger Caroline varmt om hjärtat.

Utöver naprapati är träning, familj och vänner Carolines passion. Caroline har varit gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness sen 2011 och coachar idag även andra instruktörer för deras utveckling. Som ung spelade Caroline fotboll på hög nivå. Caroline är uppvuxen på landet och tycker mycket om djur, natur och skog.

Har du sjukvårdsförsäkring kan du använda den hos Caroline. Kontakta ditt försäkringsbolag och önska komma till oss på Clinicus Ryggcenter i Helsingborg, så hjälper de dig med en tid. 

Uppdrag som Naprapat
Ryggakuten Helsingborg
Klinik i egen regi

Kontakt
Ni når Caroline via mail: caroline@clinicus.nu.

Erika Green – Leg. Naprapat

Erika är legitimerad naprapat och är utbildad på Naprapathögskolan i Stockholm 1993-1997. Hon är även utbildad akupunktör, ICF-coach, samt inom projektledning och rehabsamordning.

Erika har med ett helhetstänk i naprapatarbetet för att finna orsaken till problemet. Hon har ett stort intresse för kropp och själ och vad det är som skapar en god hälsa och välmående. Vid en naprapatbehandling får du som patient specifika hemövningar efter behov, det kan vara styrkeövningar, motionstips eller rehab-yogaövningar. Det kan även vara livsstilsråd.

Utöver mångårig erfarenhet som naprapat har Erika även arbetat på företagshälsovård som rehabsamordnare och hälsoutvecklare, samt som konsult inom rehab och hälsa, karriär- och jobbcoaching.

Har du sjukvårdsförsäkring kan du använda den hos Erika. Kontakta ditt försäkringsbolag och önska komma till oss på Clinicus Ryggcenter i Helsingborg, så hjälper de dig med en tid.

Uppdrag som Naprapat
Klinik i egen regi i Kalmar, Helsingborg och Stockholm.
Capio Vårdcentral Helsingborg Söder

Kontakt
Ni når Erika via mail: erika@clinicus.nu

Peter Szabo – Naprapat

Peter är en naprapat med passion för att förbättra prestation och främja holistiskt välbefinnande. Efter att ha tagit examen från Naprapathögskolan 2019, kombinerar han sina erfarenheter som tidigare elitishockeyspelare med studierna både från USA & Sverige inom idrottsmedicin och rehabilitering för att hjälpa dig.

Med framstående idrottslag som Hammarby fotbollslag samt svenska elitvolleybollspelare och ungdomselitishockeyspelare har dessa erfarenheter förstärkt hans förståelse för skadeförebyggande, skaderehabilitering och optimering av prestation.

Med ovärderlig erfarenhet från sin tidigare klinik i Stockholm och med fokus på nervsystemet samt kroppens rörelse är han dedikerad till att hjälpa människor i alla åldrar att nå sina hälsomål genom personlig naprapatisk vård.

Låt oss tillsammans arbeta för att låsa upp din kropps fulla potential och förbättra din livskvalitet.

Naprapatisk behandling kombinerat med korrigerande träning – 1 h med naprapat Peter

Peter erbjuder även naprapatisk behandling kombinerat med korrigerande träning, 1 h.
Vi inleder besöket med samtal där du får berätta om dina bekymmer och önskemål med besöket. Sen fortsätter vi med en behandling där vi undersöker kroppen och går igenom kroppens kompensationsmönster och hittar vad roten till just ditt problem är.

Efter behandlingen är det dags med korrigerande träning, baserat på dina problemområden.
Med korrigerande träning skapar vi ett starkt och alert nervsystem med fokus kontakt från hjärnan till de muskler som måste vara starka och prestera i din vardag, oavsett om du är sittande bakom en skärm eller är ute på golfbanan.

Att kombinera behandling och träning är otroligt effektivt och allt som görs blir på individnivå.
Målet och syftet är att få dig smärtfri men också stärka dig och din kropp så du inte får tillbaka några problem längre fram i framtiden.

Utbildning
Naprapathögskolan
Funktionell Neurologi – Steg 1
Idrottsnutrition – steg 1
Sports medicine – Steg 1
Sports science – Steg 1
PT-school

Uppdrag som Naprapat
USCP, Stockholm
Peter Naprapati, Åre

Kontakt
Ni når Peter via mail: peter@clinicus.nu