Enkla sätt att förbättra din hälsa!

Enkla tips att förbättra din hälsa!

Vi vet att det för många är en utmaning att förbättra sin hälsa och införa motion i sina dagliga rutiner, men små ändringar i din dagliga rutin kan göra stor skillnad.

Här är några praktiska tips som hjälper dig att komma igång och tveka inte att fråga oss eller ta hjälp om dina smärtor sätter stopp för dig och förminskar din livskvalité. 

– Sätt upp realistiska mål: Börja med små, uppnåeliga mål. Det hjälper dig att hålla motivationen uppe och du kommer snabbt att se framsteg.

– Integrera träningen i dagliga aktiviteter: Ta trapporna istället för hissen, gå medan du pratar i telefon eller stretcha medan du tittar på TV. Ta cykeln istället för bilen när det går. 

– Avsätt tid för träning: Schemalägg dina träningspass på samma sätt som du skulle göra med andra viktiga möten. Regelbundenhet är nyckeln.

– Drick mer vatten. Minst 8 glas vatten om dagen. Kaffe, te, öl eller vin räknas inte in. 

Önskar du hjälp med din träning så erbjuder vår naprapat Peter ett unikt koncept där man kan kombinera behandling och träning i ett: Naprapatisk behandling kombinerat med korrigerande träning 1h med naprapat Peter

Önskar du att Peter kontaktar dig för mer info, kontakta Peter per mail: peter@clinicus.nu

Tidsbokning online för våra behandlingar via:  Clinicus Ryggcenter boka tid här
Eller kontakta oss per telefon: 042 – 50703.

Tillsammans kan vi uppnå fantastiska resultat för din hälsa och välbefinnande! Vi finns här för dig, Clinicus Ryggcenter i Helsingborg, Kapplöpningsgatan 14, nära Ramlösa tågstation och gott om parkeringsplatser.