Digital vård sjukgymnastik

Nu kan du få hjälp, råd och övningar digitalt av vår sjukgymnast Alexandra!

Gäller dig som privatperson eller dig med sjukvårdsförsäkring (försäkringen står för kostnaden, hör med ditt försäkringsbolag vad som gäller för dig).

Boka tid via ditt försäkringsbolag eller ring oss på Clinicus Ryggcenter 042-50703.

Alexandra Mårtensson är legitimerad sjukgymnast, utbildad på Skodsborg Fysioterapi skole 1998-2002. Intresset för friskvård och hälsa började när Alexandra 1993 fick arbetspraktik på en Idrottsklinik i Helsingborg, jobbade då som utbildad undersköterska och massör på kliniken. Idrottskliniken låg i anslutning till ett gym och snart gick Alexandra en instruktörsutbildning och började även jobba extra på gymmet som styrketräningsinstruktör. Detta väckte hennes intresse för att söka in till sjukgymnastutbildningen.

Att jobba med hälsa är inte bara ett jobb utan en livsstil. Alexandra har alltid gillat att träna och då är det framför allt kondition- och styrketräning.

Alexandra har en bred kompetens inom förebyggande och rehabiliterande behandling och har många års erfarenhet inom ergonomi, arbetsrelaterade skador och problem/smärttillstånd i rörelseapparaten.